|
|
|
|
| LEADER |
01439 a2200385 |
| 008 |
861218d19411969 q |
| 022 |
|
|
|a 0367-2867
|
| 035 |
|
|
|a 032831-6
|
| 041 |
# |
0 |
|a ENG
|
| 044 |
|
|
|a Não informado
|
| 210 |
1 |
|
|a Food. preserv. q.
|
| 245 |
1 |
|
|a Food preservation quarterly
|
| 245 |
0 |
0 |
| 0
|
| 260 |
|
|
|b Council for Scientific and Industrial Research, Division of Food
|
| 260 |
|
|
|a Melbourne, Australia
|
| 260 |
|
|
|c 1941
|
| 362 |
1 |
|
|a Vol. 1 (1941)-Vol. 29 (1969)
|
| 510 |
0 |
|
|a Biological Abstracts
|
| 510 |
0 |
|
|a Horticultural abstracts
|
| 510 |
0 |
|
|a Chemical abstracts. Applied chemistry and chemical engineering sections
|
| 510 |
0 |
|
|a Nutrition Abstracts and Reviews
|
| 510 |
0 |
|
|a Dairy Science Abstracts
|
| 599 |
|
|
|a Técnico
|
| 699 |
|
|
|a CIENCIAS AGRARIAS
|
| 710 |
0 |
1 |
|a Não informado
|
| |
|
|
| Sem complementação de título
|
| 853 |
|
|
|a Volume/Ano/Tomo
|b Número
|i Ano de Publicação
|j Mês/Temporada
|z Formato físico da coleção
|
| 852 |
|
|
|a Universidade Federal do Rio Grande do Sul
|b Instituto de Ciência e Tecnologia de Alimentos
|c Biblioteca
|
| 852 |
|
|
|a Instituto de Tecnologia de Alimentos
|b Centro de Comunicação e Transferência do Conhecimento
|c Biblioteca Central
|
| 866 |
|
|
|a 1968 28; 1969 29(2-4)
|
| 866 |
|
|
|a 1965 25(4); 1966 26(1-4); 1967 27(1-4); 1968 28(1-4); 1969 29(1-4)
|