Food and Bioproducts Processing
Código CCN: 100534-0
| ISSN (Online): 0960-3085 |
| País: Não informado |
| Editor: Institution of Chemical Engineers |
| Imprenta:
Rugby, Inglaterra:
Institution of Chemical Engineers,
2008
|
| Título Adicional: Transactions of the Institution of Chemical Engineers. Part C, Food and Bioproducts Processing |
| Variação de título: Transactions of the Institution of Chemical Engineers. Part C, Food and Bioproducts Processing |
| Área de numeração: Vol. 69, No. C1 (Mar. 1991)- |
| Registros relacionados: Food and Bioproducts Processing |
| LEADER | 00968 a2200301 | ||
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| 362 | 1 | |a Vol. 69, No. C1 (Mar. 1991)- | |
| 500 | |a URL: http://www.fbp.ichemejournals.com/content/aims | ||
| 525 | |||
| 580 | |||
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| 710 | 0 | 1 | |a Não informado |
| 780 | 0 | 7 | |t Food and Bioproducts Processing |
| | Sem complementação de título | |||
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